Would you have liked to live here, at Kropfenstein medieval cave castle?

The main space at Kropfenstein, which was divided in two or three storeys. Note the row of holes for wooden beams and all the small crenels. Photo: Per Storemyr

The main space at Kropfenstein, which was divided in two or three storeys. Note the row of holes for wooden beams and all the small crenels. Photo: Per Storemyr

The main space at Kropfenstein, which was divided in two or three storeys. Note the row of holes for wooden beams and all the small crenels. Photo: Per Storemyr

The main space at Kropfenstein, which was divided in two or three storeys. Note the row of holes for wooden beams and all the small crenels. Photo: Per Storemyr

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.