Firmaet mitt er nå del av FABRICA.no / My company is now part of FABRICA.no

Our new website at fabrica.no

See English text below

Enkeltpersonforetaket mitt “Archaeological & Conservation Services” er fra april 2019 del av nyskapningen FABRICA kulturminnetjenester as. Sammen med Morten Stige og Vegard Røhme håper jeg å kunne tilby enda bedre tjenester til kulturminnevernet. Ideen er enkel: Sammen er vi sterkere og mer kompetente! Les om hva vi tilbyr på vår nye nettside.

For eksisterende kunder vil det ikke bli forandringer. Jeg vil jobbe med akkurat de samme temaer som før, men i et felleskap, noe som betyr mer kunnskap ut til kunden. Alle eksisterende avtaler vil bestå uten endringer. Det eneste som vil skje, er at fakturaen til norske kunder etter hvert vil komme fra FABRICA. Nye avtaler vil gjøres med FABRICA, gjennom meg, dvs. i praksis på akkurat samme måte som før. Jeg legger stor vekt på personlig kontakt og oppfølging, og skulle det være spørsmål, så kontakt meg på 95 330 460 eller per.storemyr@hotmail.com.

Utenlandske oppdrag vil fortsatt går gjennom “Archaeological & Conservation Services”. I praksis betyr dette bl.a. feltoppdrag i Egypt. Her er det altså ingen forandringer.

Websiden min www.per-storemyr.net vil bestå. Det vil komme noen små tilpasninger, men siden vil fortsatt være en kunnskapsbase for de ca. 2000 besøkende jeg har i måneden. Jeg kommer fortsatt til å legge ut artikler om «gammel stein» når jeg har tid.

Sammen er vi sterkere i kulturminnevernet!

Partners in FABRICA: Vegard Røhme, Per Storemyr and Morten Stige

English:

My one-man company “Archaeological & Conservation Services” is from April 2019 part of a new company, FABRICA kulturminnetjenester as, registered in Norway. Together with colleagues Morten Stige and Vegard Røhme I’m determined to offer even better cultural heritage services. The idea is simple: We are stronger and more competent together! Read about the new company at www.fabrica.no (still only in Norwegian).

For all my existing clients, there will be no changes. I will work with exactly the same themes as before, and existing agreements will remain. Only that my Norwegian clients from now on will get the invoice from FABRICA. For my foreign clients (outside of Norway), there will be no changes whatsoever. I will continue to serve foreign customers through “Archaeology & Conservation Services”. This especially applies to my work in Egypt.

My website www.per-storemyr.net will remain. There will be some tiny adjustments, but the site will continue to exist as a knowledge-base about “old stone” for my c. 2000 monthly visitors. I will publish articles as time permits.

I value personal contact in my work, and if you have questions, please call me at +47 95 330 460 or write me at per.storemyr@hotmail.com.

Together we are stronger in preserving cultural heritage!

About Per Storemyr

I work with the archaeology of old stone quarries, monuments and rock art. And try to figure out how they can be preserved. For us - and those after us. For the joy of old stone!
This entry was posted in Monument conservation, New projects, Norway and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.